Personale​

​Alan Hansen, Fysioterapeut

Uddannet 1988. Haft egen klinik sammen med Lars Rud siden 88. Har gennemgået MT uddannelse for fysioterapeuter (McKenzie og Maitland). Konsulent 3 år for privathospitalet Mølholm klinikken. Tilknyttet KIF Håndbold herreligahold gennem 15 år som idrætsfysioterapeut og Vejle Boldklub i kortere perioder. Startede i 1995 www.fysconsult.dk sammen med Lars Rud og har siden da arbejdet med virksomheder ved siden af det daglige arbejde på klinikken. Har også været med til at starte Løbeklinikken i 1993. Har selv dyrket idræt (fodbold) på højeste niveau. Spillet i bl.a VB, KIF og Randers Freja. Motionerer med løb og cykling.

Siden 2012 tilknyttet KIF Kolding København herrehåndbold som idrætsfysioterapeut.

Lars Rud, Fysioterapeut

Uddannet 86. Arbejdet i egen klinik siden 88. Har gennemgået Mt uddannelsen for Fysioterapeuter. Konsulent 3 år for privathospitalet Mølholm klinikken. Virket som idræts fysioterapeut ved Vejle boldklub i Superligaen /1 div. Kolding IF herre i håndboldligaen. FC. Fredericia 1 div. fodbold. Fysioterapeut for den Dansk mester Robert K. Andersen på 1500, 3000 og 5000m og Fredericia Tri eliteteam. Uddannet prof træner under DBU. Egen sports karrierer: fodboldspiller Kolding IF.1 div. 5år, superliga Vejle Boldklub 8år, Ndr. Aaby 2.div 1½ år. Spillende træner i Kolding IF. 3 år. Har løbet 13 Maraton. Arbejdet med Løbeklinikken siden 1993, Gennem www.fysconsult.dk arbejdet med virksomheder siden 1995.

Flemming Smidt, Fysioterapeut

Fysioterapeut Odense 2001.Har siden Juni 2001 arbejder dagligt på klinikken som behandler, træningsvejleder, foredragsholder og på virksomheder i forbindelse med www.fysconsult.dk . Er ligeledes engageret som fysisk træner og fysioterapeut, for Fredericia Eliteidræt, et projekter for Fredericia kommune. Er ved Militæret uddannet Sergent, tropslærer (Idrætsinstruktør) og kompagnilærer (faglærer Idræt). Har i ungdomsårene deltaget på Atletik holdet i Fredericia med spydkast som speciale. Spillede ca. 5 år Amerikansk Football i Kolding chiefs. Har gennemført 4 Maratonløb og har i mange år løbetrænet og styrketrænet målrettet.

Kamilla Arp, Fysioterapeut

Uddannet fra Esbjerg 2010. Cand.scient i Idræt fra SDU i Odense 2013, Exam. Del A Idrætsfysioterapi. Kamilla arbejder til daglig med behandlinger i klinikken, holdtræning og træningsvejledning. Har tidligere arbejdet på klinikken og har herudover erfaring med vurdering, behandling og genoptræning af idrætsskader, ortopædkirurgisk genoptræning, og har senest været tilknyttet ortopædkirurgisk afdeling og skadestuen på Horsens sygehus. Kamilla har tidligere været fysioterapeut i Vejle Håndbold 1. div. herrer og FC Fredericia 1. div fodbold. 

Kim Rud, Diplomtræner​

Har siden 1971 løbet orienteringsløb for Kolding Orienterings klub.
Landstræner fra 1983 - 1989 for juniorlandsholdet.
Ansvarlig landstræner fra 1995 - 1997 for senior døvelandsholdet i orienteringsløb frem til døv OL 1997 samt i 2004. Instruktør for Dansk Orienterings Forbund. Udarbejder undervisningsmateriale m.m. underviser bl.a. i Coaching/Teambuilding, alternative- træningsformer, træningsstrukturering, pulstræning, test og andre trænings relaterede emner m.m. Konsulent for www.fysconsult.dk som er tilknyttet Løbeklinikken. Har løbet 3 marathon. Cykler MTB orientering. Stavgangsinstruktør Nordic Walking.

boris

Boris Bjulver, Cand. Scient. Biolog

Cand.scient i biologi (Århus universitet 1993).
Har siden 1982 dyrket flere former for udholdenhedsidræt: mellem og langdistanceløb, mountainbike, roning samt triathlon (siden 1985) og adventureløb.Har bla.deltaget i og gennemført Greenland Adventure Race 2002 en fem dages adventurekonkurrence for par i Sydvestgrønland. Fungere som træner for Fredericia Triathlon Teams elitegruppe samt som personlig træner for enkelte andre atleter. Underviser til daglig i biologi, kemi og teknologi på Teknisk Gymnasium i Middelfart. Er konsulent i forbindelse med foredrag om trænings relaterede emner samt test og trænings- + kostvejledning. Konsulent for www.fysconsult.dk

"Mille", Sekretær

​Klinik for Fysioterapi | Danmarksgade 46 | 7000 Fredericia | Tlf.: 7592 0833 | info@loebeklinikken.dk