Personale​

​Alan Hansen, Fysioterapeut

Uddannet 1988. Haft egen klinik sammen med Lars Rud siden 88. Har gennemgået MT uddannelse for fysioterapeuter (McKenzie og Maitland). Konsulent 3 år for privathospitalet Mølholm klinikken. Tilknyttet KIF Håndbold herreligahold gennem 15 år som idrætsfysioterapeut og Vejle Boldklub i kortere perioder. Startede i 1995 www.fysconsult.dk sammen med Lars Rud og har siden da arbejdet med virksomheder ved siden af det daglige arbejde på klinikken. Har også været med til at starte Løbeklinikken i 1993. Har selv dyrket idræt (fodbold) på højeste niveau. Spillet i bl.a VB, KIF og Randers Freja. Motionerer med løb og cykling.

Siden 2012 tilknyttet KIF Kolding København herrehåndbold som idrætsfysioterapeut.

Lars Rud, Fysioterapeut

Uddannet 86. Arbejdet i egen klinik siden 88. Har gennemgået Mt uddannelsen for Fysioterapeuter. Konsulent 3 år for privathospitalet Mølholm klinikken. Virket som idræts fysioterapeut ved Vejle boldklub i Superligaen /1 div. Kolding IF herre i håndboldligaen. FC. Fredericia 1 div. fodbold. Fysioterapeut for den Dansk mester Robert K. Andersen på 1500, 3000 og 5000m og Fredericia Tri eliteteam. Uddannet prof træner under DBU. Egen sports karrierer: fodboldspiller Kolding IF.1 div. 5år, superliga Vejle Boldklub 8år, Ndr. Aaby 2.div 1½ år. Spillende træner i Kolding IF. 3 år. Har løbet 13 Maraton. Arbejdet med Løbeklinikken siden 1993, Gennem www.fysconsult.dk arbejdet med virksomheder siden 1995.

Flemming Smidt, Fysioterapeut

Fysioterapeut Odense 2001.Har siden Juni 2001 arbejder dagligt på klinikken som behandler, træningsvejleder, foredragsholder og på virksomheder i forbindelse med www.fysconsult.dk . Er ligeledes engageret som fysisk træner og fysioterapeut, for Fredericia Eliteidræt, et projekter for Fredericia kommune. Er ved Militæret uddannet Sergent, tropslærer (Idrætsinstruktør) og kompagnilærer (faglærer Idræt). Har i ungdomsårene deltaget på Atletik holdet i Fredericia med spydkast som speciale. Spillede ca. 5 år Amerikansk Football i Kolding chiefs. Har gennemført 4 Maratonløb og har i mange år løbetrænet og styrketrænet målrettet.

"Mille", Sekretær

​Klinik for Fysioterapi | Danmarksgade 46 | 7000 Fredericia | Tlf.: 7592 0833 | info@loebeklinikken.dk